Dioptrijske naočare

 

menrad dioptrijske naočareMENRAD DIOPTRIJSKE NAOČARE

Ova kolekcija nudi klasične, stilizovane i moderne dioptrijkse naočare za nju i njega.
Uspeh kolekcije je zasnovan na konzistentnoj strategiji proizvoda, istinskom osećaju za moderan dizajn i izboru kreativnih kombinacija boja naočara.

no images were found

*

davidoff naocare za vid

DAVIDOFF NAOČARE ZA VID

Jedan od najpoznatijih brendova naočara za vid, prefinjeni dizajn, vrhunska izrada, udobnost nošenja – jednom rečju Davidoff. Ovi dioptrijski okviri na poseban način naglašavaju vaš karakter i crte ličnosti. Veliki izbor modela, dinamičnih oblika i usklađenih kombinacija boja, nikad ne izlaze iz mode.

*

jaguar dioptrijski okviriJAGUAR DIOPTRIJSKI OKVIRI

Ime Jaguar je sinonim za Stil, Dinamičnost, Inovativnost, Luksuz. U duhu ove izjave, optički okviri iz Jaguar kolekcije kombinuju izuzetan dizajn sa profesionalnom izradom i luksuznim stilom.
Kompleksni detalji, dinamični oblici stakala naočara, kao i najmodernije boje, čine nepogrešiv Jaguar stil, koji je uvek aktuelan.
Ojačane ručice sa nerđajućim čelikom u osnovi poseduju mekanu vezu sa dioptrijskim okvirom, uz preliv boja koje se slažu sa bojom okvira. To su karakteristike koje čine ove okvire jedinstvenim i izuzetno udobnim za nošenje.

*

joop dioptrijske naocareJOOP! DIOPTRIJSKE NAOČARE

Nova JOOP! kolekcija naočara je dizajnirana u tradicionalno dobro poznatom stilu ovog brenda. Ekstravagantni oblici, bočne aplikacije koje osvajaju i obilje boja, predstavljaju dominantnu osnovu ove neizmerno privlačne i moderne kolekcije naočara za žene i muškarce.
Transparentan dekor i moderne boje u širokom spektru sjajnih nijansi, daju veoma osobenu crtu svakom okviru. Naš JOOP! dizajnerski tim je kreirao spektar očaravajućih kombinacija boja za svaki pojedinačni okvir, iz širokog izbora boja.
Skoro svaki okvir iz ove moćne kolekcije za muškarce i žene je pogodan za ugradnju progressive stakala.

*

dioptrijski okviri morganMORGAN DIOPTRIJSKI OKVIRI

Sve poznatija francuska modna robna marka predstavljena je modernim dioptrijskim okvirima za mlade žene sa stilom. Od 2004. godine FMG dizajnerski centar kreira moderne naočare iz Morgan kolekcije. Na svakom okviru se nalazi stilizovana verzija Morgan logotipa – srca.

*

 

silhouetteSILHOUETTE DIOPTRIJSKE NAOČARE

Silhouette dioptrijski okviri predstavljaju savršen spoj modernog i urbanog.

porsche designPORSCHE DIOPTRIJSKI OKVIRI

Porsche svi prepoznaju po luksuznim automobilima, ali kada su u pitanju naočare, Porsche je jednako prestižna marka.

 

 Mercedes Benz naocariMERCEDES DIOPTRIJSKE NAOČARE

 

 

 

 

baldessarini naocare BALDESSARINI DIOPTRIJSKI OKVIRI

 

 

rodenstoc-naocareRODENSTOCK DIOPTRIJSKE NAOČARE