Sunčane naočare

jaguar naocare za sunceJAGUAR SUNČANE NAOČARE

Nova Jaguar kolekcija sunčanih naočara drži se dobro poznatog i izgrađenog stila ovog brenda. Atraktivni i ekskluzivni materijali, visoko profesionalna izrada i dinamična pojava, u kombinaciji čine impresivnu kolekciju naočara za sunce.
Ovi veoma muževni okviri ističu se upadljivim oblicima i ekstravagntnim kombinacijama boja, a na licu ove naočare za sunce stoje perfektno.
Sve Jaguar sunčane naočari poseduju visoko kvalitetna Skylet-Road, ili polarizovana stakla. Neke Jaguar naočare za sunce čak poseduju antirefleksni sloj sa unutrašnje strane stakla, kako bi se postigla zaštita od blještavog svetla.

*

suncane naocare davidoffDAVIDOFF NAOČARE ZA SUNCE

Najbolji kvalitet okvira i stakala koja pružaju zaštitu vašim očima, a uz to ove naočare za sunce čine da budete primećeni, svojim prepoznatljivim dizajnom.

*

naočare za sunce marke joopJOOP! SUNČANE NAOČARE

Nova JOOP! kolekcija sunčanih naočara nudi oko 20 elegentnih, modernih i snažnih okvira, u uzbudljivim oblicima i bojama.
XXL stakla, različiti materijali, kompleksan ili potpuno jednostavan dekor, moderne aplikacije sa kristalima, kao i veliki ili mali logotipi ovih naočara za sunce obećavaju savršen letnji osećaj.

*

morgan marka sunčanih naočaraMORGAN NAOČARE ZA SUNCE

Sve poznatija francuska modna robna marka predstavljena je modernim sunčanim naočarima za mlade žene sa stilom. Od 2004. godine FMG dizajnerski centar kreira moderne okvire iz Morgan kolekcije. Na svakom okviru se nalazi stilizovana verzija Morgan logotipa – srca.

silhouetteSILHOUETTE SUNČANE NAOČARE

Silhouette dioptrijski okviri predstavljaju savršen spoj modernog i urbanog.

porsche designPORSCHE NAOČARE ZA SUNCE

Porsche svi prepoznaju po luksuznim automobilima, ali kada su u pitanju naočare, Porsche je jednako prestižna marka.

 

 Mercedes Benz naocariMERCEDES SUNČANE NAOČARE

 

 

 

 

baldessarini naocare BALDESSARINI NAOČARE ZA SUNCE

 

 

rodenstoc-naocareRODENSTOCK SUNČANE NAOČARE