Brendovi

JAGUAR NAOČARE

Nova Jaguar kolekcija sunčanih naočara drži se dobro poznatog i izgrađenog stila ovog brenda. Atraktivni i ekskluzivni materijali, visoko profesionalna izrada i dinamična pojava, u kombinaciji čine impresivnu kolekciju naočara za sunce.
Ovi veoma muževni okviri ističu se upadljivim oblicima i ekstravagntnim kombinacijama boja, a na licu ove naočare za sunce stoje perfektno.
Sve Jaguar sunčane naočari poseduju visoko kvalitetna Skylet-Road, ili polarizovana stakla. Neke Jaguar naočare za sunce čak poseduju antirefleksni sloj sa unutrašnje strane stakla, kako bi se postigla zaštita od blještavog svetla.

Pogledaj kolekciju

 

Ime Jaguar je sinonim za Stil, Dinamičnost, Inovativnost, Luksuz. U duhu ove izjave, optički okviri iz Jaguar kolekcije kombinuju izuzetan dizajn sa profesionalnom izradom i luksuznim stilom.
Kompleksni detalji, dinamični oblici stakala naočara, kao i najmodernije boje, čine nepogrešiv Jaguar stil, koji je uvek aktuelan.
Ojačane ručice sa nerđajućim čelikom u osnovi poseduju mekanu vezu sa dioptrijskim okvirom, uz preliv boja koje se slažu sa bojom okvira. To su karakteristike koje čine ove okvire jedinstvenim i izuzetno udobnim za nošenje.
 
Pogledaj kolekciju