Barnaux Sočiva

eyeye_bioxy_logo

all_in_one_logo

eyey_hydraclair_logo

 

 

 

Barnaux Healthcare je specijalizovana farmaceutska kompanija, koja nudi najmodernije i najzdravije proizvode za negu očiju bazirane na novim patentiranim tehnologijama. Uz pomoć opsežnog istraživačkog programa u koji su uključeni internacionalni tehnološki instituti, Barnaux je u mogućnosti da razvije najbolje proizvode za negu očiju. Ovakav pristup nas je doveo na vodeću poziciju u mnogim evropskim zemljama. A razvoj i širenje tržišta se ubrzano nastavlja.

Barnaux Healthcare je jedina kompanija koja nudi kompletan asortiman kontaktnih sočiva i proizvoda za negu očiju posebno proizvedenih u nameri da se zadovolje želje i potrebe korisnika. Proizvodi su pogodni za tvrda, meka i gas (kiseonik) propusna sočiva.

Naši proizvodi su u skladu sa strogim bezbednosnim zahtevima koji garantuju optimalnu brigu o sočivima, i nose CE oznaku u skladu sa European Medical Device Directive MDD 93/42/EEG. Standardi kvaliteta primenjeni u kompaniji Barnaux su usaglašeni sa najnovijim internacionalnim standardima, ISO 9001:2000/EN 13485:2000.

Svi proizvodi su detaljno testirani i ocenjeni sa osvrtom na efikasnu brigu o kontaktnim sočivima. Iz ovog razloga, koristimo samo one sastojke koji su se dokazali kao delotvorni. Korišćenje konzervanasa se izbegava gde god je to moguće.

Kontaktna sočiva su potrošna……..Vaše oči nisu!

Zdravo i higijensko korišćenje kontaktnih sočiva je presudan uslov za uspešno nošenje vaših sočiva. Barnaux je razvio jedinstven brend kontaktnih sočiva i proizvoda za negu očiju kako bi vama zagarantovao uspešno korišćenje najkomfornijih proizvoda: EYEYE. EYEYE nije samo brend, već robna marka dokazana kao uspešna i zdrava za vaše oči. Sočiva i proizvodi za negu očiju nisu uspešni samo u čišćenju i dezinfekciji već i u brizi za vaše oči.