Dioptrijske naočare

 

menrad dioptrijske naočareMENRAD DIOPTRIJSKE NAOČARE

Ova kolekcija nudi klasične, stilizovane i moderne dioptrijkse naočare za nju i njega.
Uspeh kolekcije je zasnovan na konzistentnoj strategiji proizvoda, istinskom osećaju za moderan dizajn i izboru kreativnih kombinacija boja naočara.
 
 
Pogledaj kolekciju

*

davidoff naocare za vid

DAVIDOFF NAOČARE ZA VID

Jedan od najpoznatijih brendova naočara za vid, prefinjeni dizajn, vrhunska izrada, udobnost nošenja – jednom rečju Davidoff. Ovi dioptrijski okviri na poseban način naglašavaju vaš karakter i crte ličnosti. Veliki izbor modela, dinamičnih oblika i usklađenih kombinacija boja, nikad ne izlaze iz mode.
 
 
Pogledaj kolekciju

*

jaguar dioptrijski okviriJAGUAR DIOPTRIJSKI OKVIRI

Ime Jaguar je sinonim za Stil, Dinamičnost, Inovativnost, Luksuz. U duhu ove izjave, optički okviri iz Jaguar kolekcije kombinuju izuzetan dizajn sa profesionalnom izradom i luksuznim stilom.
Kompleksni detalji, dinamični oblici stakala naočara, kao i najmodernije boje, čine nepogrešiv Jaguar stil, koji je uvek aktuelan.
Ojačane ručice sa nerđajućim čelikom u osnovi poseduju mekanu vezu sa dioptrijskim okvirom, uz preliv boja koje se slažu sa bojom okvira. To su karakteristike koje čine ove okvire jedinstvenim i izuzetno udobnim za nošenje.

 
 
Pogledaj kolekciju

*

joop dioptrijske naocareJOOP! DIOPTRIJSKE NAOČARE

Nova JOOP! kolekcija naočara je dizajnirana u tradicionalno dobro poznatom stilu ovog brenda. Ekstravagantni oblici, bočne aplikacije koje osvajaju i obilje boja, predstavljaju dominantnu osnovu ove neizmerno privlačne i moderne kolekcije naočara za žene i muškarce.
Transparentan dekor i moderne boje u širokom spektru sjajnih nijansi, daju veoma osobenu crtu svakom okviru. Naš JOOP! dizajnerski tim je kreirao spektar očaravajućih kombinacija boja za svaki pojedinačni okvir, iz širokog izbora boja.
Skoro svaki okvir iz ove moćne kolekcije za muškarce i žene je pogodan za ugradnju progressive stakala.
 
 
Pogledaj kolekciju

*

dioptrijski okviri morganMORGAN DIOPTRIJSKI OKVIRI

Sve poznatija francuska modna robna marka predstavljena je modernim dioptrijskim okvirima za mlade žene sa stilom. Od 2004. godine FMG dizajnerski centar kreira moderne naočare iz Morgan kolekcije. Na svakom okviru se nalazi stilizovana verzija Morgan logotipa – srca.
 
 
Pogledaj kolekciju

*

 

silhouetteSILHOUETTE DIOPTRIJSKE NAOČARE

Silhouette dioptrijski okviri predstavljaju savršen spoj modernog i urbanog.

porsche designPORSCHE DIOPTRIJSKI OKVIRI

Porsche svi prepoznaju po luksuznim automobilima, ali kada su u pitanju naočare, Porsche je jednako prestižna marka.

 

 Mercedes Benz naocariMERCEDES DIOPTRIJSKE NAOČARE

 

 

 

 

baldessarini naocare BALDESSARINI DIOPTRIJSKI OKVIRI

 

 

rodenstoc-naocareRODENSTOCK DIOPTRIJSKE NAOČARE

 

 

 

DOLCE&GABBANA

Dolce & Gabbana kreacije cene žene i pomažu im da se pretvore u dive, pune samopouzdanja i energije, senzualne, pametne i srećne. Žene svesne svoje snage i lepote, žene koje vole život.

Pogledaj kolekciju
 

 

VOGUE

1973. godine: rođen je Vogue uzevši isto ime kao i najprestižniji modni časopis na svetu. 1990. godine: Vogue je postao deo Luxottica asortimana i beleži veliki uspeh zahvaljujući svom modernom dizajnu i odličnom odnosu cene i kvaliteta.

Pogledaj kolekciju
 

 

PRADA

Mario Prada počeo je da prodaje kožne torbice, cipele i razne sitnice za putovanja 1913. godine kreirajući marku Prada. Na početku je radio u SAD-u a zatim u Evropi pre nego što se vratio u Italiju gde je otvorio dve prodavnice u Milanu.

Pogledaj kolekciju
 

 

VERSACE

Kompaniju Versace utemeljili su braća Đani i Santo Versace 1978. godine, iste godine prva Versace kolekcija za žene prikazana je u Milanu.>

 
 
Pogledaj kolekciju
 

 

MIU MIU

Sa svojom kolekcijom Miuccia Prada izražava želju za jednim alternativnim stilom, kojeg će uvek karakterisati jaka ličnost; provokativna inovacija koegzistira sa klasičnim stilom koji se reinterpretira. Brend Miu Miu pokriva ready-to-wear, torbice, modne dodatke, cipele i naočare za žene.

Pogledaj kolekciju
 

 

EMPORIO ARMANI

Brend EA7 stvoren je 2004.godine.

 
 
Pogledaj kolekciju
 

 

ARNETTE

Brend rođen u Kaliforniji 1992.godine, a utemeljio ga je dizajner Greg Arnet (nekadašnji dizajner Oakleya).

 
 
Pogledaj kolekciju

 

 

MICHAEL KORS

Michael Kors je svetski prepoznatljiv, više puta nagrađivani dizajner luksuznih aksesoara i odeće. Izuzetno uspešna kompanija koja nosi isto ime kao i sam vlasnik, započela je sa poslom 1981. godine.

 
 
Pogledaj kolekciju
 
 

 

VALENTINO

Valentino Garavani osniva Haute Couture Atelier 1959. godine. Prvu kolekciju za muškarce kreira 6 godina kasnije.

 
 
Pogledaj kolekciju