Progresivna sočiva

Progresivna ili multifokal sočiva su ona, koja u sebi imaju više od dve dioptrije, te stoga odabirom ovih sočiva menjamo više od dva para naočara! Ovo je veliko dostignuće, s obzirom na to da nas savremeni način života upućuje na to da uvek moramo biti funkcionalni, ova sočiva nam to i omogućavaju, ma koju dioptriju imali.

Bez obzira čime se bavite, znajte da u svakom slučaju možemo rešiti Vaš problem neprestanog skidanja i stavljanja naočara različitih dioptrija. Dobro znamo koliko je to zamorno i nepraktično. Zato Vam savetujemo da nam se obratite za stručnu pomoć i sve Vaše probleme rešite jednim naočarima, koje će biti izrađene samo za Vas i prilagođene Vašim potrebama. Nemojte se plašiti privikavanja na iste!

Nekada je važila priča, da je potrebno duže vreme da se prilgodimo ovim sočivima; sada, novom tehnologijom njihove izrade, sve granice su pomerene. Prilagođavanje je minimalno, a zadovoljstvo njihovim nošenjem nemerljivo!

UNIVERZALNI PROGRESIVI

– progresivi obrađeni sa unutrašnje strane su nova tehnologija, koja omogućava da se naprave individualna sočiva, za svakog pacijenta lično. Nudeći idealnu korekciju vida nezavisno od recepture i tipa rama.
– FreeForm optimizirana receptura će zasigurno pacijentu obezbediti najšira vidna polja do sada, u poređenju sa tradicionalnim progresivnim sočivima, i to čak za 50%!
– ova sočiva obezbeđuju perfektnu korekciju vida na daljinu, blizinu i zonu za čitanje, eliminišući nekadašnja srednja rešenja tradicionalno izradjenih sočiva.
– Fenomenalno je i to, što sada ne moramo mnogo voditi računa o veličini rama, već možemo slobodno uživati u izboru.
– Minimalna visina okulara je svega 20mm, a visina fitovanja zenice 14mm!
– Što nam daje savršene mogućnosti izbora okvira!

U ponudi Multilens se nalaze sledeći univerzalni progresivi:

Matrix21
Matrix19
Matrix17
Matrix15

Naš savet je, da svakako posetite naše maloprodajne objekte i od našeg stručnog i ljubaznog osoblja saznate, šta je od svega ponuđenog idealno rešenje za Vas! Vidimo se!