Sunčane naočare

jaguar naocare za sunceJAGUAR SUNČANE NAOČARE

Nova Jaguar kolekcija sunčanih naočara drži se dobro poznatog i izgrađenog stila ovog brenda. Atraktivni i ekskluzivni materijali, visoko profesionalna izrada i dinamična pojava, u kombinaciji čine impresivnu kolekciju naočara za sunce.
Ovi veoma muževni okviri ističu se upadljivim oblicima i ekstravagntnim kombinacijama boja, a na licu ove naočare za sunce stoje perfektno.
Sve Jaguar sunčane naočari poseduju visoko kvalitetna Skylet-Road, ili polarizovana stakla. Neke Jaguar naočare za sunce čak poseduju antirefleksni sloj sa unutrašnje strane stakla, kako bi se postigla zaštita od blještavog svetla.
 
 
Pogledaj kolekciju

*

suncane naocare davidoffDAVIDOFF NAOČARE ZA SUNCE

Najbolji kvalitet okvira i stakala koja pružaju zaštitu vašim očima, a uz to ove naočare za sunce čine da budete primećeni, svojim prepoznatljivim dizajnom.

 
 
Pogledaj kolekciju

*

naočare za sunce marke joopJOOP! SUNČANE NAOČARE

Nova JOOP! kolekcija sunčanih naočara nudi oko 20 elegentnih, modernih i snažnih okvira, u uzbudljivim oblicima i bojama.
XXL stakla, različiti materijali, kompleksan ili potpuno jednostavan dekor, moderne aplikacije sa kristalima, kao i veliki ili mali logotipi ovih naočara za sunce obećavaju savršen letnji osećaj.

 
 
Pogledaj kolekciju

*

morgan marka sunčanih naočaraMORGAN NAOČARE ZA SUNCE

Sve poznatija francuska modna robna marka predstavljena je modernim sunčanim naočarima za mlade žene sa stilom. Od 2004. godine FMG dizajnerski centar kreira moderne okvire iz Morgan kolekcije. Na svakom okviru se nalazi stilizovana verzija Morgan logotipa – srca.

 
 
Pogledaj kolekciju

silhouetteSILHOUETTE SUNČANE NAOČARE

Silhouette dioptrijski okviri predstavljaju savršen spoj modernog i urbanog.

porsche designPORSCHE NAOČARE ZA SUNCE

Porsche svi prepoznaju po luksuznim automobilima, ali kada su u pitanju naočare, Porsche je jednako prestižna marka.

 

 Mercedes Benz naocariMERCEDES SUNČANE NAOČARE

 

 

 

 

baldessarini naocare BALDESSARINI NAOČARE ZA SUNCE

 

 

rodenstoc-naocareRODENSTOCK SUNČANE NAOČARE

 

 

RAY-BAN

1929. godine: Mac Cready, general oružanih snaga SAD-a zatražio je od Ray-Ban a da razvije novi tip sunčanih naočara koje bi mogle zaštititi pilote od intenzivnog sjaja na visokim nadmorskim visinama, koje će garantovati jasan vid.

Pogledaj kolekciju
 

 

DOLCE&GABBANA

Dolce & Gabbana kreacije cene žene i pomažu im da se pretvore u dive, pune samopouzdanja i energije, senzualne, pametne i srećne. Žene svesne svoje snage i lepote, žene koje vole život.

Pogledaj kolekciju
 

 

VOGUE

1973. godine: rođen je Vogue uzevši isto ime kao i najprestižniji modni časopis na svetu. 1990. godine: Vogue je postao deo Luxottica asortimana i beleži veliki uspeh zahvaljujući svom modernom dizajnu i odličnom odnosu cene i kvaliteta.

Pogledaj kolekciju
 

 

PRADA

Mario Prada počeo je da prodaje kožne torbice, cipele i razne sitnice za putovanja 1913. godine kreirajući marku Prada. Na početku je radio u SAD-u a zatim u Evropi pre nego što se vratio u Italiju gde je otvorio dve prodavnice u Milanu.

Pogledaj kolekciju
 

 

VERSACE

Kompaniju Versace utemeljili su braća Đani i Santo Versace 1978. godine, iste godine prva Versace kolekcija za žene prikazana je u Milanu.>

 
 
Pogledaj kolekciju
 

 

PERSOL

Italijanski optičar i fotograf Giuseppe Ratti 1917. godine je počeo da izrađuje zaštitne naočare za avijatičare i vozače na trkama; Torino je bio grad u kojem su se naočare izrađivale i dobile ime “Protector”, koje su ubrzo prihvatile italijanske oružane snage i piloti vojne avijacije širom sveta.

Pogledaj kolekciju
 

 

MIU MIU

Sa svojom kolekcijom Miuccia Prada izražava želju za jednim alternativnim stilom, kojeg će uvek karakterisati jaka ličnost; provokativna inovacija koegzistira sa klasičnim stilom koji se reinterpretira. Brend Miu Miu pokriva ready-to-wear, torbice, modne dodatke, cipele i naočare za žene.

Pogledaj kolekciju
 

 

MICHALE KORS

Michael Kors je svetski prepoznatljiv, više puta nagrađivani dizajner luksuznih aksesoara i odeće. Izuzetno uspešna kompanija koja nosi isto ime kao i sam vlasnik, započela je sa poslom 1981. godine.

 
Pogledaj kolekciju
 
 

EMPORIO ARMANI

Brend EA7 stvoren je 2004.godine.

 
 
Pogledaj kolekciju
 

 

ARNETTE

Brend rođen u Kaliforniji 1992.godine, a utemeljio ga je dizajner Greg Arnet (nekadašnji dizajner Oakleya).

 
 
Pogledaj kolekciju