Kontaktna sočiva i tečnosti za održavanje

“Multilens” prepoznaje potrebe korisnika kontaktnih sočiva i svoju ponudu kreira i oblikuje u cilju zadovoljenja njihovih potreba. Korisnici žele kvalitetan proizvod i žele da ga dobiju u razumnom vremenskom roku. Iz ovog razloga samo se potrudili da korisnicima kontaktnih sočiva na našem tržištu pružimo mogućnost da, prema receptu svog oftalmologa, dobiju specijalna sočiva u roku 2-3 nedelje. Svi oni koji su imali prilike da svoja specijalna sočiva čekaju po 2-3 meseca znaju koliko je ova ponuda značajna i jedinstvena na našem tržištu.

Dakle, sva specijalna kontaktna sočiva: torična, bifokalna, multifokalna i isporučujemo u roku 2-3 nedelje od dana poručivanja.

 

*

ZEISS kontaktna sočiva i tečnosti za održavanje

Carl Zeiss, globalni lider još od 1846, danas je čvrsto pozicioniran na tržištu sa 15 proizvodnih pogona, više od 14,100 zaposlenih i širom sveta rasprostranjenim kanalima prodaje. Carl Zeiss sočiva su najtraženija u svetu jer njihov proizvođač garantuje vrhunski kvalitet.

Oskar u ‘Naučnoj i inženjerskoj kategoriji’ za film “Gospodar prstenova”. Nagrada ‘Star of Vision Award’ za izum antirefleksivne tehnologije optičkih površina.
Više od 22 Nobelova laureata koriste optiku Carl Zeiss za svoja istraživanja.
Sony, Rollei, Hasselblad, ALAP, Band Pro, ARRI koriste Zeiss sočiva u svojim kamerama.
Ovo su samo neki od fantastičnih uspeha lidera u optičkoj i opto-elektronskoj industriji.

ZEISS, može biti i na vašim očima…

OPŠIRNIJE…

*

BARNAUX kontaktna sočiva i tečnosti za održavanje

Barnaux Healthcare je specijalizovana farmaceutska kompanija, koja nudi najmodernije i najzdravije proizvode za negu očiju bazirane na novim patentiranim tehnologijama. Uz pomoć opsežnog istraživačkog programa u koji su uključeni internacionalni tehnološki instituti, Barnaux je u mogućnosti da razvije najbolje proizvode za negu očiju. Ovakav pristup nas je doveo na vodeću poziciju u mnogim evropskim zemljama. A razvoj i širenje tržišta se ubrzano nastavlja.

Barnaux Healthcare je jedina kompanija koja nudi kompletan asortiman kontaktnih sočiva i proizvoda za negu očiju posebno proizvedenih u nameri da se zadovolje želje i potrebe korisnika. Proizvodi su pogodni za tvrda, meka i gas (kiseonik) propusna sočiva.
Naši proizvodi su u skladu sa strogim bezbednosnim zahtevima koji garantuju optimalnu brigu o sočivima, i nose CE oznaku u skladu sa European Medical Device Directive MDD 93/42/EEG. Standardi kvaliteta primenjeni u kompaniji Barnaux su usaglašeni sa najnovijim internacionalnim standardima, ISO 9001:2000/EN 13485:2000.
Svi proizvodi su detaljno testirani i ocenjeni sa osvrtom na efikasnu brigu o kontaktnim sočivima. Iz ovog razloga, koristimo samo one sastojke koji su se dokazali kao delotvorni. Korišćenje konzervanasa se izbegava gde god je to moguće.

Kontaktna sočiva su potrošna……..Vaše oči nisu!

Zdravo i higijensko korišćenje kontaktnih sočiva je presudan uslov za uspešno nošenje vaših sočiva. Barnaux je razvio jedinstven brend kontaktnih sočiva i proizvoda za negu očiju kako bi vama zagarantovao uspešno korišćenje najkomfornijih proizvoda: EYEYE.

EYEYE nije samo brend, već robna marka dokazana kao uspešna i zdrava za vaše oči. Sočiva i proizvodi za negu očiju nisu uspešni samo u čišćenju i dezinfekciji već i u brizi za vaše oči.

OPŠIRNIJE…