EYEYE All in One ERCS sa pro-vitaminom B5

Sa EYEYE All in One, prvim kompletnim sistemom za brigu o očima i sočivima, Barnaux Healthcare predstavlja novo inovativno rešenje za brigu o mekim kontaktnim sočivima. Sočiva su dezinfikovana, očišćena i hidrirana u samo jednom koraku. Dodatno, pro-vitamin B5 efikasno štiti, podržava i brine o očima tokom nošenja sočiva. Ovo čini dnevno nošenje mekih sočiva ugodnim i lakim: dnevna briga o očima za zdravo i higijensko korišćenje vaših sočiva sa najvećom mogućom, trajnom udobnošću nošenja.

Čišćenje

EYEYE All in One je prvo, sve-u-jednom rešenje, specijalno razvijeno u cilju kombinovanja blagog, ali detaljnog čišćenja sočiva sa izvanrednom brigom o očima:
Čišćenje i dezinfekcija u roku od 4 časa.
Čišćenje nastalih proteinskih naslaga.
Sočivo apsorbuje Pro-vitamin B5 koji doprinosi zdravlju rožnjače.
Ali dobro čišćenje sočiva ne uključuje samo dnevno uklanjanje proteina i eliminaciju mikroorganizama. Takođe je važno da fizičko stanje rožnjače, spoljnjeg sloja oka, ostane zdravo. Zdrava rožnjača je odlučujući faktor koji obezbeđuje uspešno dugotrajno nošenje kontaktnih sočiva.

Briga o očima

Mnogi faktori, kao što su loša higijena sočiva, zagađenost vazduha, upotreba klima uređaja, ili osetljivost samog oka mogu prouzrokovati loše stanje rožnjače. Nosioci sočiva će ovo prepoznati po problemima kao što su suve ili iritirane oči.
EYEYE All in One poseduje jednistvena zdravstvena svojstva:
Pro-vitamin B5 hrani i štiti rožnjaču.
Pro-vitamin B5 štiti samo-regenerativna svojstva ćelija rožnjače.
Pro vitamin B5 stabilizuje i štiti suzni film.

 

Eye Responsive Care System (sistem nege oka)

Sočiva apsorbuju Pro-vitamin B5 noću, tokom faze čišćenja.
Lagano oslobađanje pro-vitamina B5 tokom 2-4 časa prema oku, nakon stavljanja sočiva.
Oko apsorbuje tačno onoliko koliko je rožnjači potrebno, ni premalo, ni previše.
4-6 puta efektivnije nego korišćenje odvojenih kapi za rehidrataciju!
EYEYE All in One čini nošenje kontaktnih sočiva udobnijim i produžuje dnevno vreme nošenja. Bez potrebe za korišćenjem dodatnih kapi za udobnost. Nezavisne oftalmološke studije su pokazale da pro-vitamin B5 štiti i podržava samo-regerativna svojstva rožnjače. Pro-vitamin B5 je prirodna supstanca koja je već prisutna u ljudskom organizmu.

Pakovanje

Raspoloživo pakovanje: 100ml / 360ml.

all_in_one