Veleprodaja

MULTILENS je proizašao iz kompanije Pol, firme koja je od 1985. godine prisutna na našem tržištu i koja poseduje proizvodnju optičkih stakala. Cilj nastanka MULTI LENS-a je fokusiranje na distribuciju kvalitetnih proizvoda za brigu o zdravlju očiju: kontaktnih sočiva, rastvora i preparata za negu sočiva i očiju, dioptrijskih okvira i sunčanih naočara. Naša misija je da domaćem tržištu učinimo dostupnim neke od najkvalitetnijih evropskih i svetskih brendova, kada je u pitanju briga o zdravlju očiju.

Multilens je ovlašćeni i ekskluzivni zastupnik za sledeće brendove:

Zeiss – je naš dugogodišnji partner i dobavljač kontaktnih sočiva i tečnosti za održavanje kontaktnih sočiva.
Hydron (CooperVision) – kompletan program kontaktnih sočiva Hydron
Barnaux (Eyeye) – kontaktna sočiva, rastvori i preparati za negu očiju i kontaktnih sočiva
Distributeri smo optičkih okvira firmi: Menrad, Davidoff, Jaguar, Joop, Morgan.

Beskompromisan kvalitet proizvoda iz asortimana naših partnera nas obavezuje da se borimo za lidersku poziciju na našem tržištu. Ono što našu distribuciju čini jedinstvenom i snažnom su:

  • Ekskluzivni ugovori sa proizvođačima gorenavedenih proizvoda
  • Vrhunski kvalitet proizvoda
  • Stabilan lager
  • Brze isporuke robe
  • Izuzetne cene
  • Maksimalna podrška našim partnerima

Poseban kvalitet koji pruža jedino MULTILENS je izlazak u susret svim specijalnim potrebama, bilo da su u pitanju Torična sočiva, ili bilo koja druga specijala, ili neki drugi artikal koji zahteva čekanje, uz poštovanje rokova. Samo kod nas možete dobiti Torična sočiva za dve do tri nedelje, prema vašem receptu.