Ime Jaguar je sinonim za Stil, Dinamičnost, Inovativnost, Luksuz. U duhu ove izjave, optički okviri iz Jaguar kolekcije kombinuju izuzetan dizajn sa profesionalnom izradom i luksuznim stilom.

Kompleksni detalji, dinamični oblici stakala, kao i najmodernije boje, čine nepogrešiv Jaguar stil, koji je uvek aktuelan.

Ojačane ručice sa nerđajućim čelikom u osnovi poseduju mekanu vezu sa okvirom, uz preliv boja koje se slažu sa bojom okvira. To su karakteristike koje čine ove okvire jedinstvenim i izuzetno udobnim za nošenje.

Nova Jaguar kolekcija sunčanih naočara drži se dobro poznatog i izgrađenog stila ovog brenda. Atraktivni i ekskluzivni materijali, visoko profesionalna izrada i dinamična pojava, u kombinaciji čine impresivnu kolekciju. Ovi veoma muževni okviri ističu se upadljivim oblicima i ekstravagntnim kombinacijama boja, a na licu stoje perfektno. Sve Jaguar sunčane naočari poseduju visoko kvalitetna Skylet-Road, ili polarizovana stakla. Neke čak poseduju antirefleksni sloj sa unutrašnje strane stakla, kako bi se postigla zaštita od blještavog svetla.
1 (1)234

 

 

87

56